Οι «Τρεις Σωματοφύλακες» για την Ελλάδα

Ντυμένος στα μαύρα, με τα μαλλιά του να πλαισιώνουν το πρόσωπό του, ο Ορλάντο Μπλουμ δεν θυμίζει τους σταρ που βαριούνται όταν έρχεται η ώρα να δώσουν συνεντεύξεις.
Είναι χαμογελαστός, ήρεμος και με πολύ καλή διάθεση. Άλλωστε διανύει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή του. Είναι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του, το μοντέλο Μιράντα Κερ και πρόσφατα έγινε μπαμπάς!

Ο βρετανός σταρ μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη και στο «Πρώτο Θέμα» για την νέα του ταινία, «Τρεις Σωματοφύλακες», για τη λατρεία που έχει για τη σύζυγο και το μικρό γιο του, αλλά και για την Ελλάδα.
Όπως αποκάλυψε, έχει έρθει στη χώρα μας για διακοπές και, σαν πολλούς συμπατριώτες του, έχει «εμμονή με τις διακοπές στην Ελλάδα». Του αρέσουν οι ελληνικές παραλίες, αλλά και η ελληνική κουζίνα. Ο Ορλάντο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κρίση: «Αλήθεια πώς είναι τα πράγματα στη χώρα σας; Υποθέτω πολύ άσχημα. Ξέρετε, στις ειδήσεις η Ελλάδα είναι πρώτο θέμα».

Όταν του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στους έλληνες θαυμαστές του, ο Μπλουμ είπε: «Ό,τι κακό κι αν συμβαίνει, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ζείτε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου! Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να σας δίνει φως!»