Πωλείται η έπαυλη των Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί


Στο σφυρί βγάζουν οι Brangelina τη βίλα τους στο Μαλιμπού.
Φαίνεται πως το διάσημο ζευγάρι «βαρέθηκε» να ατενίζει την εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό ωκεανό, κι αποφάσισε ότι κάποιος άλλος τώρα πρέπει να απολαύσει το πολυτελές σπίτι, αν φυσικά είναι διατεθειμένος να πληρώσει για την αγορά του, περίπου δεκατέσσερα εκατομμύρια δολάρια.

Ισως πάλι να είναι η πρόσφατη αγορά ενός κτήματος στη βόρεια Ιταλία που ανάγκασε τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί να πάρουν αυτή την απόφαση. Δύσκολο όμως να πιστέψει κανείς ότι το τρίτο πλουσιότερο ζευγάρι του κόσμου -σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», την περασμένη χρονιά έβγαλε συνολικά 50 εκατομμύρια δολάρια- αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι και οι δύο ιδιαίτερα φιλάνθρωποι, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να αποφάσισαν να «σκοτώσουν» ένα από τα πολλά ακίνητά τους για να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό τους έργο.

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να μείνουν άστεγοι. Διότι έχουν σπίτια, που θυμίζουν ανάκτορα, σε Λος Αντζελες, Νέα Ορλεάνη, Γαλλία και Ιταλία. Κανείς δεν γνωρίζει γιατί αποφάσισαν να αποχωριστούν το συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο πέρα από τη μαγευτική θέα στον Ειρηνικό ωκεανό διαθέτει -εκτός των άλλων- μια εντυπωσιακή πισίνα. Η πολυτελής κατοικία στον εξωτερικό χώρο έχει ακόμα γήπεδο του τένις, το οποίο το ζευγάρι χρησιμοποιούσε συχνά, όταν βρισκόταν στο σπίτι, αλλά και πανέμορφους κήπους, στους οποίους ο Μπραντ και η Αντζελίνα έκαναν βόλτες και έπαιζαν με τα έξι παιδιά τους.

Η έπαυλη στην ουσία χωρίζεται σε δύο σπίτια, εκ των οποίων το κυρίως διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, τέσσερα μπάνια, μία κουζίνα με συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι, πατώματα από μπαμπού και τρία τζάκια. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα σύστημα ασφάλειας τελευταίας τεχνολογίας. Τα τελευταία δύο χρόνια το ζευγάρι είχε κάνει αρκετές ανακαινίσεις στον χώρο, γι’ αυτό και επιδιώκει να πουλήσει το «μέγαρο» έναντι 13.700.000 δολαρίων.