Εντυπωσιακό coreo...από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Ο Ιππότης της "7" και "Rise again" της επαρχίας στο συγκλονιστικό coreo των φίλων του Ολυμπιακού έκλεψαν την παράσταση κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων στην αναμέτρηση του "Γεώργιος Καραϊσκάκης"


Είναι γνωστό ότι τα παιδιά της "Θύρας 7" δεν λογαριάζουν χρήματα, κόπο και δουλειές προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Ολυμπιακό και να αναδείξουν το μεγαλείο του. Οι οπαδοί του Θρύλου είναι γνωστοί σε όλη την υφήλιο για αυτήν την ωραία τρέλα που του διακατέχει για την "αρρώστια" τους και στον αγώνα με την Ντόρτμουντ έστρεψαν και πάλι το ενδιαφέρον όλης της Ευρώπης πάνω τους, χάρη στο εντυπωσιακό coreo που παρουσίασαν κατά την είσοδο των δύο ομάδων στο χορτάρι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι 22 ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές του αγώνα έχουν καθίσει σε μια σειρά και οι φίλοι του Θρύλου που κάθονταν στα πέταλα του φαληρικού γηπέδου σηκώνουν στον ουρανό τα χαρτόνια που έχουν βρει στη θέση τους. Τα παιδιά της "Θύρας 7" έχουν προετοιμάσει εδώ και καιρό ακόμα ένα από αυτά τα σκηνικά που μνημονεύονται για χρόνια.

Στη μία μεριά, εκεί που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί της "7" κοκκινίζουν τα πάντα και κατεβαίνει από ψηλά ένα μεγάλο πανό που δείχνει έναν ιππότη πάνω στο άλογο να κρατά τη σημαία του Ολυμπιακού και να πατάει την Γερμανία, ενώ την ίδια στιγμή στο απέναντι πέταλο, αυτό της επαρχίας τα χαρτόνια σχηματίζουν τη φράση "RISE AGAIN". Οι πάντες έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό...




Απαράδεκτη η μετάδοση της δημόσιας τηλεόρασης που δεν έδειξε σχεδόν καθόλου την φοβερή δουλειά των φιλάθλων του Ολυμπιακού και προτίμησε να ζουμάρει στο πρόσωπο του Ολλανδού διαιτητή, Χεντρίκους Μπας Νίχουϊς.

redplanet.gr