K. Γκιουλέκας - «Ο κ. Μπουτάρης αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις του για τους εργαζόμενους στο δήμο Θεσσαλονίκης και δυστυχώς δεν έχει το σθένος να αντιμετωπίσει την κατάσταση»

Δριμεία επίθεση άσκησε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, σχετικά με τη στάση του στο ζήτημα της αποκομιδής των απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη


«Το προσωπείο του Γιάννη Μπουτάρη έπεσε και με τη στάση του αποδεικνύει ότι είναι τυφλό όργανο της κυβέρνησης και ακολουθεί πειθήνια όλες τις εντολές που του δίνουν οι προστάτες του-κυβερνώντες», υπογράμμισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας, με αφορμή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πόλη σχετικά με την αποκομιδή των απορριμάτων.
«Ο κ. Μπουτάρης αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις του για τους εργαζόμενους στο δήμο Θεσσαλονίκης και δυστυχώς δεν έχει το σθένος  να αντιμετωπίσει την κατάσταση και σύρεται πίσω από τις αποφάσεις της κυβέρνησης, η οποία, με εκδικητικό τρόπο, στρέφεται κατά των εργαζομένων στους ΟΤΑ, απειλώντας τους με τροπολογίες της τελευταίας στιγμής, που προβλέπουν την κατάργηση  των θέσεων εργασίας τους», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουλέκας.
«Η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους με απλές μαθηματικές πράξεις και ιταμούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Πίσω από τους αριθμούς κρύβονται οικογένειες, ανθρώπινες ζωές που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα», συμπληρώνει, επισημαίνοντας την πάγια θέση της παράταξης του ότι «πρέπει να  προστατεύσουμε το κοινωνικό σύνολο και την εύρυθμη λειτουργία της Θεσσαλονίκης, χωρίς να εκδικούμαστε τους εργαζόμενους αλλά   εξασφαλίζοντας  την συμπαράσταση και τη συνεργασία τους».
Τέλος, απευθύνει έκκληση στους εργαζόμενους να κινηθούν με πνεύμα κατανόησης και  ευθύνης μπροστά στην κρισιμότητα της κατάστασης.