Η εφαρμογή του iPhone «Find My Friends» δίνει το δικαίωμα στους φίλους σου να σε «παρακολουθούν»

Στο διαδίκτυο σήμερα κυκλοφόρησε μία νέα ιστορία, που το κατά πόσο αληθεύει, μένει να το μάθουμε τις επόμενες ημέρες
Σε αυτήν πρωταγωνιστής είναι το iPhone και συγκεκριμένα το νέο λογισμικό του, με την εφαρμογή «Find My Friends». Η εν λόγω εφαρμογή δίνει το δικαίωμα στους φίλους σου να σε «παρακολουθούν», όποτε εσύ το επιλέγεις φυσικά, οπότε υπάρχει κάποια δικλείδα ασφαλείας, ώστε να αποτραπούν φαινόμενα παραβίασης της προσωπικής ζωής.
Ωστόσο τι γίνεται όταν μία δυνητικά άπιστη σύζυγος δεν τα πάει και πολύ καλά με την τεχνολογία; Η ιστορία θέλει τον σύζυγο να αγοράζει το νέο iPhone 4S στην γυναίκα του, αφού προηγουμένως της έχει εγκαταστήσει την προαναφερθείσα εφαρμογή. Ο κύριος προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, γιατί του είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά, ότι η γυναίκα του δεν ήταν και ιδιαίτερα φρόνιμη...
Τελικά έβγαλε λαβράκι, μιας και εκείνη που είχε πάει να συναντήσει μια φίλη της, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, αλλά ο μικρός «ρουφιάνος», αποκάλυψε ότι είχε πει ψέματα, τουλάχιστον για το που ήταν.
Τώρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του συζύγου, την κρατάει στο χέρι, και ίδιος ευχαριστεί την Apple, το κινητό, την εφαρμογή και προφανώς και την άγνοια της γυναίκας του πάνω στην τεχνολογία.
Στην περίπτωση που ισχύει η παραπάνω ιστορία, δεν είναι σίγουρο το κατά πόσο κάποια screenshots, θα είναι αρκετά για να πειστεί ο δικαστής ότι η γυναίκα του κυρίου τον απατούσε. Μήπως πρέπει και η δικαιοσύνη να αρχίσει να ακολουθεί πιο ενεργά την τεχνολογία και να αναδιαμορφωθεί όπου είναι αναγκαίο, ή αν μη τι άλλο να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για τέτοιες περιπτώσεις.

proho.gr