Droid RAZR - Κινητό ''κόσμημα'' από την Motorola

H Motorola ανακοίνωσε το περιβόητο Droid RAZR.
Θέλοντας να κρατήσει την παράδοση των RAZR, το Droid RAZR είναι τρομερά λεπτό με πάχος μόλις 7,1 χιλιοστά, κάτι που το καθιστά το λεπτότερο κινητό τηλέφωνο μέχρι σήμερα, αφήνοντας δεύτερη την ευρωπαϊκή έκδοση του Samsung Galaxy S II.

Η συσκευή από Kevlar είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στις κακουχίες και τη σκόνη, αλλά είναι και αδιάβροχη. Στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου δεσπόζει μία  4.3-inch Gorilla glass επικαλυμμένη με Super-AMOLED οθόνη, ανάλυσης QHD (640 × 960). Στο εσωτερικό του κρύβεται ένας διπύρηνος επεξεργαστής 1.2GHz OMAP4430 και έρχεται με RAM 1GB.

Το πραγματικά αδιανόητα λεπτό RAZR θα τρέχει Android 2.3 Gingerbread, και θα κυκλοφορήσει με ένα λογισμικό εφοδιασμένο με αρκετά καλούδια συμπεριλαμβανομένου των Smart Actions. Τα Smart Actions πρόκειται για μία αυτοματοποιημένη λειτουργία η οποία θα μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης σας, θα απενεργοποιεί  το Bluetooth και τοWi-Fi και πολλά άλλα.  Στο πίσω μέρος του RAZR βρίσκεται μία 8MP κάμερα, η οποία μπορεί να καταγράφει βίντεο Full HD (1080p), και στο μπροστινό μέρος του υπάρχει μια VGA κάμερα για όλες τις video-κλήσεις σας.

Το RAZR θα υποστηρίζει το MotoCast, την εναλλακτική του iCloud λύση  της εταιρείας. Το MotoCast θα επιτρέπει στους χρήστες να στριμάρουν φωτογραφίες, ταινίες και μουσική που θα έχουν προηγουμένως αποθηκεύσει στον υπολογιστή τους από τα κινητά τους τηλέφωνα. Η συσκευή είναι επίσης η πρώτη που θα στριμάρει HD βίντεο από το Netflix.

Στον τομέα της συνδεσιμότητας, το RAZR έρχεται με mini-HDMI θύρα, Wi-Fi, Bluetooth και GPS με A-GPS. Το σύνηθες, πλέον,  πακέτο αισθητήρων και θυρών βρίσκεται και σε αυτό το έξυπνο κινητό, ενώ παρά το γεγονός ότι λεπτότατο υποστηρίζει και  4G δίκτυο. Τέλος η ενέργειά του θα  αποθηκεύεται σε μια μπαταρία 1800mAh.

Οι προ-παραγγελίες για το ομολογουμένως εντυπωσιακό smartphone, Droid RAZR θα ξεκινήσουν στις 27 Οκτωβρίου, και θα καταφθάσει στα καταστήματα κάποια στιγμή το Νοέμβριο.