Μέλη του Δ.Σ του Παναθηναϊκού - «ΟΤσάκας είναι έχει... ξεφύγει - Έχει καταντήσει μαϊντανός»

Για αρκετή ώρα τα μέλη του Δ.Σ συζήτησαν για το «φαινόμενο Τσάκα» και συμφώνησαν ότι πρέπει να σταματήσει να παίζει με το όνομα του Παναθηναϊκού
. Οι... Αμερικάνοι της ΚΑΕ «τρόμαξαν« τον Θανάση

 Αν και τα θέματα του σημερινού Δ.Σ ήταν η πρόταση ενδιαφέροντος της Arboris Capital και η μίσθωση της Λεωφόρου, συζητήθηκε και το ζήτημα με τον Πρίγκιπα. Τόσο οι παλαίμαχοι άσοι της ομάδας(Ελευθεράκης, Κωνσταντίνου, Δομάζος) όσα και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ συμφώνησαν ότι ο Βλάσης Τσάκας έχει... ξεφύγει και πως για το καλό του Παναθηναϊκού θα πρέπει να σταματήσει να κάνει δηλώσεις. «Το έχει παρακάνει ο Τσάκας. Μακάρι το ζήτημα να προχωρήσει με τον Πρίγκιπα αλλά αυτός ο κύριος ξεφτιλίζει την ομάδα. Έχει καταντήσει μαϊντανός»!

Οι ενστάσεις του Θανάση

Από κει και πέρα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν εκτός εαυτού με την πρόταση του Γεωργίου, καθώς όπως τόνιζε «δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Και σε εμάς ήρθαν κάτι Αμερικανοί αλλά δεν βρήκαν κανέναν επενδυτή. Είναι παπατζιλίκια αυτά και εγώ τα ξέρω από πρώτο χέρι». Παράλληλα, για το θέμα του Τσάκα, τόνιζε ότι «δεν μας νοιάζουν εμένα οι Τσάκες και οι Σουλτάνοι αλλά το καλό του Παναθηναϊκού»!


kerdos.gr