Αιτωλοακαρνανία - Ιερέας αλανιάρης απατούσε την παπαδιά


Μαϊμού παπάδες εξομολογούσαν μέσω Ίντερνετ 

Τα νερά της τοπικής κοινωνίας σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας τάραξε ο ιερέας της ενορίας  ο οποίος κατηγορείται από γυναίκα που διαμένει στο Αγρίνιο, ότι είχε συνάψει δεσμό μαζί της
Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται η ίδια, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο χωριό, δεν γνώριζε ότι ο ιερωμένος είναι έγγαμος, γεγονός που λέει ότι της απέκρυπτε. Όταν όμως μετά από λίγο καιρό η γυναίκα έμαθε, ότι ο ιερέας ήταν παντρεμένος, εκείνος της ανέφερε ότι βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και ήταν θέμα χρόνου η έκδοση του διαζυγίου.
Απ' ότι φαίνεται, ο έρωτας της γυναίκας ήταν τόσο ισχυρός που πείστηκε, κάνοντάς την να αναμένει τα τυπικά για τον χωρισμό. Όμως, σύμφωνα με το dete.gr, όσο περνούσε ο καιρός δεν υπήρχε καμία εξέλιξη επί του διαζυγίου με αποτέλεσμα το γεγονός αυτό να κινήσει τις υποψίες της.

Tελικά η ίδια έμαθε, ότι ο ιερωμένος, όχι μόνο δεν βρισκόταν σε διάσταση με την παπαδιά, αλλά η σχέση τους δεν είχε καν κλονιστεί. Τόσο η γυναίκα όσο και οι οικείοι της, έχουν ήδη καταγγείλει την εν λόγω συμπεριφορά στη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Από την πλευρά της, η Μητρόπολη και ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Κοσμάς ενήργησαν αστραπιαία και πλέον η υπόθεση έχει περιέλθει στην αρμοδιότητα του Συνοδικού Δικαστηρίου...