Κρήτη - Το χρονικό της διπλής τραγωδίας στα Τσικαλαριά Χανίων

 
Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 17χρονος, που τραυματίστηκε στον λαιμό, από πυροβολισμό που έριξε στον αέρα ο πατέρας του στην διάρκεια της συμπλοκής του με έναν 43χρονο, τον οποία στην συνέχεια "εκτέλεσε", πυροβολώντας τον τρεις φορές με το ίδιο όπλο.
Όπως αναφέρει το flashnews.gr η διπλή αυτή τραγωδία που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία, ξεκίνησε να εκτυλίσσεται το πρωί της Τετάρτης όταν μια ομάδα ανήλικων συνεπλάκη έξω από το Λύκειο Μουρνιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τους συμμετέχοντες είχαν διαφορές λόγω μιας κοπέλας και μάλιστα ένας από τους δύο είχε προκαλέσει ζημιές στο μηχανάκι του άλλου.

Ένας μαθητής αντιλήφθηκε ότι στον καβγά συμμετέχει και ο αδελφός του και πήδηξε από τα κάγκελα του σχολείου και βγήκε έξω για να λάβει μέρος στη συμπλοκή.

Τα πράγματα ξέφυγαν και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας ανήλικος τραυματίστηκε με κατσαβίδι.

Τελικά το επεισόδιο έληξε όταν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου αντιλήφθηκαν ότι οι καθηγητές του ΕΠΑΛ είχαν καλέσει την Αστυνομία.

Στη συνέχεια ένας από τους νεαρούς ανέφερε το περιστατικό στον 43χρονο πατέρα του, ο οποίος χθες νωρίς το απόγευμα πήγε και "ζήτησε τον λόγο" από τον 53χρονο πατέρα του άλλου νεαρού.

Σύμφωνα και με την Αστυνομική Δ/νση Χανίων, μετά από έντονη λογομαχία, ο 43χρονος με ξύλινη ράβδο που κρατούσε στα χέρια του προσπάθησε να χτυπήσει τον 53χρονο, ο οποίος χρησιμοποίησε όπλο και πυροβόλησε μία φορά για εκφοβισμό στον αέρα.

Από τη σφαίρα τραυματίστηκε ο 17χρονος γιος του, ο οποίος βρισκόταν στο μπαλκόνι του 1ο ορόφου του σπιτιού παρακολουθώντας τα όσα διαδραματίζονταν στο ισόγειο.

Στη συνέχεια, με το ίδιο όπλο ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές κατά του 43χρονου, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ο δράστης στη συνέχεια μετέφερε τον 17χρονο τραυματία γιό του στο Γ.Ν.Ν.Χανίων, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ το όπλο διαμετρήματος 9mm και 4 κάλυκες ανευρέθηκαν στο σημείο και κατασχέθηκαν.

Η κατάσταση στα Τσικαλαριά χθες ήταν έκρυθμη καθώς συγχωριανοί του θύματος πήγαν εκεί και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν μικροεπεισόδια τα οποία έλαβαν τέλος μετά από παρέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

newsit.gr