Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες λένε όχι στον Χριστόφια

Τσαλιγκοπούλου 01
Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μελίνα Κανά και Μελίνα Ασλανίδου δήλωσαν ξεκάθαρα ότι δεν θα παραβρεθούν στην εκδήλωση της “Κίνησης Πολιτισμού”
με ομιλητή τον Δημήτρη Χριστόφια στις 24/10/2011 για την ΕΝΟΤΗΤΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα efylakas, ακόμα δύο καλλιτέχνες οι Γιώργος Ανδρέου και Δημήτρης Μακρής έχουν απαντήσει αρνητικά στην ”κομματική φιέστα”.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν τον Πάνο και Χάρο Κατσιμίχα να ακυρώνουν, επίσης, τη συμμετοχή τους στην εν λόγω εκδήλωση.
Όπως είναι γνωστό, η εν λόγω εκδήλωση έχει πάρει κομματικό χαρακτήρα καθώς διαφημίζεται και χορηγείται από ΜΜΕ που πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ κατά πρώτο λόγο και έχει ομιλητή τον πρόεδρο κατά δεύτερο λόγο. Η εκδήλωση γίνεται “για τη στήριξη της Κύπρου και υπεράσπιση του προέδρου” αναφέρουν ΜΜΕ που πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ.
Η Κύπρια τραγουδίστρια Ευριδίκη, αν και το όνομά της δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των καλλιτεχνών, έκφρασε μέσω του facebook την αντίθεσή της στην εκδήλωση. “Αντί να κάνουμε συναυλίες προς τιμή των ηρώων μας, προς τιμή αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα μας, Ελληνοκυπρίων και Ελλαδιτών, χρησιμοποιούμε τους καλλιτέχνες και τη δύναμη του κόμματος για να στηρίξουμε αυτούς που προσπαθούν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια;», δήλωσε η τραγουδίστρια.
Η Ευριδίκη καταλήγει πως με αυτή τη στάση «οι ίδιοι βάζουμε το χεράκι μας για τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας».

onlycy.com