Την ώρα που η Ευρώπη μαστίζεται από την οικονομική κρίση - Οι μουσουλμάνοι ετοιμάζονται να εξαπολύσουν επίθεση σε βάρος των κρατών της Ε.Ε

Την ώρα που η Ευρώπη μαστίζεται από την οικονομική κρίση που παίρνει ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις, οι μουσουλμάνοι ετοιμάζονται να εξαπολύσουν επίθεση σε βάρος των κρατών της Ε.Ε. αρχίζοντας μάλιστα από το Λονδίνο! Εκεί όπου πριν από μερικές  ημέρες, ισλαμιστές πραγματοποίησαν ογκώδη διαδήλωση, με απειλητικά συνθήματα, με την ευκαιρία της ημέρας "θρησκεία της ειρηνικής διαδήλωσης".
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από την διαδήλωση των μουσουλμάνων για να καταλάβετε το φανατισμένο ...σμήνος που απειλεί την Ευρώπη.
Διαβάστε μερικά συνθήματα και ανατριχιάστε: "Σκοτώστε αυτούς που βρίζουν το Ισλάμ"
Η πιο κάτω φωτογραφία με τον κουκουλοφόρο ισλαμιστή λέει "Αποκεφαλίστε αυτούς που προσβάλουν το Ισλάμ"
Πιο κάτω άλλο σύνθημα "Η Ευρώπη είναι καρκίνος. Η απάντηση είναι το Ισλάμ".
Άλλο σύνθημα "Εξολοθρεύστε αυτούς που συκοφαντούν το Ισλάμ".

"Το Ισλάμ θα κατακτήσει τον κόσμο"!
Ποιος εμφανίζεται ως ...κηδεμόνας των μουσουλμάνων; Η Τουρκία. Μια Τουρκία η οποία ανήκει ήδη στους οικονομικά ισχυρούς του κόσμου και ονειρεύεται να κατακτήσει την Ευρώπη, επανεγκαθιδρύοντας την πάλαι ποτέ Οθωμανική Αυτοκρατορία!!!
Γίνεται αντιληπτός λοιπόν ο επερχόμενος κίνδυνος.
Αν μάλιστα βάλετε στο ...παιχνίδι και την οικονομικά διαλυμένη Ελλάδα, με τον Παπανδρέου να ξεπουλάει τα πάντα στους δανειστές μας, την Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε ανοχύρωτη χώρα με τους κάθε είδους μουσουλμάνους να περνούν καθημερινά στη χώρα μας, μπορείτε να διαννοηθείτε τι μας περιμένει;

Οι μουσουλμάνοι στην διαδήλωση αυτή ανακοίνωσαν ότι το Λονδίνο θα είναι η πρώτη χώρα στην οποία θα αναλάβουν ...αποστολή!
Μάλιστα το σύνθημά τους "Ευρώπη, πάρε μερικά μαθήματα από την 11η Σεπτεμβρίου" (δίπλα φωτό), δείχνει με τον πλέον ανατριχιαστικό τρόπο τι ετοιμάζουν οι φανατικοί ισλαμιστές!
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι όλα αυτά εκτυλίχθηκαν κάτω από τα βλέμματα των βρετανικών αστυνομικών αρχών, χωρίς να εμποδίσουν τη διαδήλωση των μουσουλμάνων!!!



indobserver