Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μιλούν για το άρθρο 37 και το αποκαλούν εργασιακό μεσαίωνα - Ανδρέας Μακρυπίδης ''Είναι μισθολόγιο “φτωχολόγιο”''


ΚΤΕ ΠαΣοΚ: μαραθώνια συνεδρίαση για να καθησυχάσουν τους βουλευτές 

Μια ακόμη ψηφοφορία που μετατρέπεται σε ψήφο εμπιστοσύνης
αυτήν για το άρθρο για τις εργασιακές σχέσεις και στο ΠΑΣΟΚ αναζητούν τους βουλευτές εκείνους που δεν εκδηλώνονται ανοιχτά και μπορεί να προκαλέσουν “ζημιά” όταν έρθει το πολυνομοσχέδιο για ψήφιση. 
Αυτή τη φορά είναι το περιβόητο άρθρο 37 για τις εργασιακές σχέσεις με τους βουλευτές, όπως η κ. Κατσέλη που είπε ανοιχτά ότι δεν το ψηφίζει, αποτελεί την κόκκινη γραμμή.

Οι βουλευτές μιλούν για εργασιακό μεσαίωνα, ενώ άλλοι, όπως ο Ανδρέας Μακρυπίδης χαρακτήρισε το ενιαίο μισθολόγιο “φτωχολόγιο” ενώ και ο Κ. Γείτονας εξέφρασε επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα είναι διαφανείς οι διαδικασίες αξιολόγησης.

Παράλληλα συνεχίζεται ο αναβρασμός σε όλα τα επίπεδα. Τελευταίο επεισόδιο η καταγγελία της ΝΔ για σύσταση 77 νέων οργανισμών και για αύξηση των προσλήψεων τα τελευταία δύο χρόνια, την οποία επανέφερε στον ΚΤΕ Οικονομικών η κυρία Βάσω Παπανδρέου.

Ο αναβρασμός σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται και ήδη μελετώνται αλλαγές, οι οποίες όμως πρέπει να εγκριθούν απ' την τρόικα.

Κάπως έτσι οι βουλευτές μιλούν για εκβιασμό και έτσι κανείς δεν γνωρίζει αν και αυτή τη φορά θα υπάρξουν απώλειες.