SPIEGEL - 600 δις ευρώ έχουν φυγαδεύσει οι Έλληνες στην Ελβετία

Νέα βόμβα Spiegel
"...Στις  22.9.2011, η Γερμανία και Ελβετία υπέγραψαν τελικά, την περιβόητη Συμφωνία, δια της οποίας η Ελβετία θα καταβάλλει στη Γερμανία εφάπαξ

φόρους περίπου 31% από τις καταθέσεις των Γερμανών φοροφυγάδων με αντάλλαγμα να μείνουν ατιμώρητοι και να νομιμοποιηθεί το υπόλοιπο των καταθέσεών τους!

Το ύψος των καταθέσεων των Γερμανών φοροφυγάδων δεν το γνωρίζουμε!
Όμως, γνωρίζουμε το ύψος των καταθέσεων των φοροφυγάδων κι’αρπακτικών
της Ελλάδας – στις τράπεζες Ελβετίας, Λιχτενστάιν και Κύπρου...!
 (...)

Στην Ελβετία, οι καταθέσεις που προέρχονται από Φοροδιαφυγές, Αρπαγές καιΛεηλασίες της Πατρίδας μας, ανέρχονται στα 280 δις Ευρώ, στο Λίχτενστάιν 120 δις και στην Κύπρο 50 δις Ευρώ
σύνολο: 450 δις Ευρώ!

Το 31% αυτού του ποσού, είναι 140 δις Ευρώ, είναι χρήματα κρατικά της Ελλάδας,
φροντίστε να μας καταβληθούν πάραυτα, είναι η μόνη υπαρκτή λύση – να ξεφύγουμε τον περαιτέρω εξευτελισμό! ..."
Ο  καλός  συμπατριώτης μας   προφανώς  δεν γνώριζε πως  δύο μήνες πρίν....
δημοσιεύσει το κείμενό του,  ότι οι ντόπιοι εργολάβοι της "δημιουργικής καταστροφής", δηλαδή του βασικού καπιταλιστικού δόγματος που εφαρμόζεται ήδη και στην χώρα μας, προκειμένου να μην τους πέσει κάτω ο φερετζές του πατριώτη - εθνοσωτήρα, μας έλεγαν  πως "σκέφτονται" να ζητήσουν φόρο μέχρι και 15% σε όσους έβγαλαν έξω πάνω απο 150.000 ευρώ  και δεν μπορούν να τα ...δικαιολογήσουν (Ιούλιος 2011).
Δηλαδή δεν φτάνει που έφτιαξαν ένα επικοινωνιακό παραμύθι αλλά έκαναν  και "σκόντο" σε σχέση το 31% που ζήτησε και πήρε απο τα δικά της λαμόγια η Γερμανία.


Επειδή όμως  τότε κάμποσα τσακάλια έχασαν προς στιγμή τον ύπνο τους, βγήκε ο Βενιζέλος και τους καθησύχασε παρακαλώντας  να φέρουν πίσω τα λεφτά αφού οι Ελληνικές τράπεζες είναι "οι ασφαλέστερες του κόσμου". Έβαλε  μάλιστα και τον αναπληρωτή του υπουργό Οικονομικών Π. Οικονόμου, να τους πεί ότι "το μη δηλωθέν εισόδημα από τόκους μπορεί να υποβληθεί σε συμπληρωματική δήλωση, χωρίς να υπάρχει ο φόβος της επιβολής προστίμου".
Όποιος τότε  δεν ήταν μαστουρωμένος ή μεθυσμένος, μπορούσε να αντιληφθεί το μέγεθος της υποκρισίας και της κοροϊδίας που κρυβόταν πίσω απο αυτές τις ...απειλές. 
Φτάσαμε λοιπόν  στον Οκτώβριο  του 2011  και  όχι μόνο δεν πείραξαν  ούτε μία τρίχα απο τα ντόπια τσακάλια  που έβγαλαν  στο εξωτερικό  τα "αγαθά των κόπων τους", αλλά αντιθέτως   αποφάσισαν να  στηρίξουν  τις ντόπιες τράπεζες  που  τους βοήθησαν.  
Ένα χαρακτηριστικό  παράδειγμα  αλληλεγγύης  μεταξύ  απατεώνων, είναι και  αυτό  που  αναφέρεται  στην  προστασία  του Λαυρεντιάδη της Proton Bank και CIA.


Εκεί  ο Βενιζέλος  και η Τράπεζα της Ελλάδας (που λέει ο λόγος) , όχι  μόνο  έδωσαν  χρόνο  στον Λαυρεντιάδη  και στις άλλες  "δημιουργικές δυνάμεις" του τόπου  να οργανώσουν  το  έγκλημα  και την  απόδρασή  τους , αλλά λήστεψαν  απο τον ελληνικό λαό   άλλα 860.000.000 ευρώ προκειμένου να  καλύψουν προσωρινά  μέρος απο τα κλεμένα  της  Τράπεζάς τους.
Θυμίζουμε ότι ο Βενιζέλος  πρίν απο  λίγες ημέρες είχε πεί ότι   οι 30.000  εργαζόμενοι που θα βγούν αρχικά σε  εργασιακή εφεδρεία  θα   παραγάγουν  όφελος  μόνο (!)  200.000.000 ευρώ. 
Αν λοιπόν  κάνουμε  μια απλή αναγωγή σε αυτούς τους αριθμούς του Βενιζέλου , θα δούμε ότι  για  να καλύψει  το κράτος  τους ληστές μόνο της Proton Bank και μόνο ως  προς ένα μικρό μέρος του ελλείματός της , θα πρέπει  να απολύσει   120.000 εργαζόμενους  σε ΔΕΚΟ  και  δημόσιο.
Αυτό  για τον  κ.  Κύρτσο  που συνέχεια  μιλάει   με Θατσερικό "πατριωτισμό"  εναντίον  των εργαζομένων και του δημοσίου .


Να του θυμίσουμε  απλά, πως   120.000  συμπατριώτες μας   θα καταδικαστούν  σε  αργό θάνατο, όχι  για το καλό  της πατρίδας  αλλά για το καλό της τσέπης του.
Το λέμε αυτό μιας και δεν είναι  κρυφό ότι   ο  βασικός συνέταιρος του  περιβόητου Λαυρεντιάδη ,κ.Κυριακίδης  έχει την  εκδοτική εταιρεία ΝΕΠ  η οποία  εκτός όλων των άλλων  "συμμετοχών"  σε κανάλια , εφημερίδες , περιοδικά κλπ, κατέχει το 25%  των μετοχών της  εταιρείας του κ. Κύρτσου.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν  ότι όλοι αυτοί οι  κήρυκες του νεοφιλελευθερισμού και της θρησκείας  των αγορών, δεν  έχουν  ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού τους  το  συμφέρον της πατρίδας.Το μόνο που τους ενδιαφέρει  είναι το κέρδος και η προστασία  του κεφαλαίου με οποιοδήποτε κόστος.Δεν νοιάζονται  καθόλου αν  η Ελλάδα χάσει  την εθνική της υπόσταση , δεν θεωρούν  ως  πλήγμα  ούτε ακόμη και την εξόντωση  του μισού  ελληνικού πληθυσμού (αφού έχουν εξασφαλίσει  την  απρόσκοπτη εισαγωγή  πάμφθηνων  εργατικών χεριών  μέσω του δουλεμπορίου και της λαθρομετανάστευσης),το μόνο  που θα μπορούσε να τους προπκαλέσει  αρνητικά συναισθήματα  είναι η μείωση  των κερδών τους  ή  αποκοπή τους απο την συμμορία  της  μαφίας του κεφαλαίου. 
Υπο αυτήν την έννοια  λέμε ότι ναι πρέπει να  πληρώσουν  όχι όσοι έβγαλαν  τις πενταροδεκάρες που μάζευαν και που πανικοβλημένοι άκουσαν τον κουμπάρο  το λαμόγιο και τα έστειλαν  στα "ξένα", αλλά αυτοί  που ξέπλυναν και έκρυψαν  το κατάμαυρο  χρήμα τους στα ξένα  ειδικά προς τούτο  τραπεζικά πλυντήρια.
Όμως  με "ασπιρίνες" μπορεί να πέφτει για λίγο  ο "πυρετός" αλλά  δεν  θεραπεύεται  η "φυματίωση".
Αν  δεν  εξαφανίσουμε  αυτό που γέννησε  την κακία ,την  μισανθρωπία και την απληστία , δηλαδή αυτά που χαρακτηρίζουν  το πολιτικό μας σύστημα, τότε δεν  μπορούμε να ελπίζουμε  σε καλύτερες μέρες .
Θα είμαστε μια ζωή   δούλοι, θλιβεροί  κακομοίρηδες και  εξαρτημένοι χτικιάρηδες απο τις   πρέζες του ΔΝΤ ,της Τρόϊκας και κάθε  άλλου  νεοταξίτη πρεζέμπορου.
Τον  περασμένο  Σεπτέμβρη ο  πατριώτης μας  Κώστας Γκαλιμάνης που ζεί  και εργάζεται στην Γερμανία έγραφε (εδώ ):