Βαρδινογιάννη και Kόκκαλη, δώστε εντολή στους βουλευτές -φιλιππινέζες σας, να καταψηφίσουν το Πολυνομοσχέδιο των δοσιλόγων

-Σωκράτη Κόκκαλη και Βαρδή Βαρδινογιάννη, τι σόι μεγαλοεπιχειρηματίες είστε εσείς αν δεν μπορείτε να γκρεμίσετε την κυβέρνηση των δοσιλόγων,
δίνοντας εντολή στους πράσινους βουλευτές –φιλιππινέζες  σας  να καταψηφίσουν το άθλιο πολυνομοσχέδιο μιας κυβέρνησης δίχως κανένα έρεισμα στη διεθνή πολιτική σκηνή.
Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου δεν μπορεί ν’ αποτελέσει χαρτί διαπραγμάτευσης για έναν ανύπαρκτο πολιτικά πρωθυπουργό, ο οποίος είναι ταμπουρωμένος στην Αθήνα και  αναζητεί τρόπους να εξασφαλίσει τον μεταπρωθυπουργικό του βίο, δίχως τον εφιάλτη των ποινικών διώξεων  εξαιτίας της  μεθοδευμένης προσφυγής  της  χώρας στο ΔΝΤ.
Καμιά διαπραγματευτική ικανότητα δεν  διαθέτει η κυβέρνηση Παπανδρέου. Κανείς διεθνής παράγοντας δεν την υπολογίζει.
Η παρουσία του Παπανδρέου η του Βενιζέλου δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει Σωκράτη Κόκκαλη, τον ΟΠΑΠ και σένα Βαρδή Βαρδινογιάννη ήρεμη πλεύση στις επιχειρήσεις σου.
Ο ΓΑΠ είναι ένας αφερέγγυος συνομιλητής σας και πάνω απ’ όλα ανύπαρκτος ηγέτης, άρα επικίνδυνος για τη χώρα.
Δώστε λοιπόν εντολή στις φιλιππινέζες-βουλευτές που ελέγχετε ώστε να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο  και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές ώστε οι πολίτες ν΄αποφασίσουν την μέθοδο θανάτωσής τους.
Εμπρός λοιπόν Βαρδή και Σωκράτη, γκρεμίστε την κυβέρνηση της εθνικής προδοσίας, γιατί για να μπορείτε να κάνετε μπίζνες στην Ελλάδα, θα πρέπει να υπάρχει χώρα και μ αυτούς που μας κυβερνάνε η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της νέας εθνικής τραγωδίας.
Στο κάτω κάτω ρε μπαγάσηδες,  τι μεγαλονταβατζήδες, είστε;
Της φακής;
Ιδού λοιπόν η πρόκληση του «θεσμικού» σας ρόλου.
-Ρίξτε τώρα την κυβέρνηση του δοσιλογισμού, πριν μπει στο σαλούν ο Μάκαρος και πάρει το παιγνίδι πάνω του…
 Αναρτήθηκε από Αναγνώστη