Νέα Δημοκρατία - Ζητάει παραίτηση Κουκουλόπουλου για τα σκουπίδια

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης αναφέρει ότι η κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια μπροστά σ’ ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους πολίτες και έχει εξελιχθεί πλέον σε σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. «Αν νομίζουν ότι μπορούν, παίζοντας με τα σκουπίδια, να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες από τις πραγματικές διαστάσεις της ανάλγητης πολιτικής τους, είναι βαθιά γελασμένοι», αναφέρει χαρακτηριστικά. Οσον αφορά τον κ. Κουκουλόπουλο λέει ότι εξάντλησε σήμερα και τα τελευταία υπολείμματα της αξιοπιστίας του.
Ειδικότερα αναφέρει ότι:
• Την Πέμπτη (στο MEGA) διαβεβαίωνε ότι «σε δυο – τρεις ώρες θα ξεκινήσει η αποκομιδή σκουπιδιών».
• Την Παρασκευή το πρωί (στη ΣΚΑΪ TV) υποστήριζε πως «τα σκουπίδια θα αρχίσουν να μαζεύονται σήμερα, μέρα και όχι νύχτα».
• Το μεσημέρι (στο ΒΗΜΑ FM) επαναλάμβανε ότι «η αποκομιδή θα ξεκινήσει αργά το μεσημέρι».
• Το βράδυ (στο MEGA), αφού εξύβρισε τους εργαζόμενους, δεσμευόταν ότι «η Δευτέρα θα είναι μια άλλη μέρα. Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε μια καθαρή Αθήνα».
Σήμερα, όλες οι δηλώσεις του διαψεύδονται και ο ίδιος, είτε προσποιείται πως δεν βλέπει, είτε νομίζει πως μπορεί να εξαπατά τον κόσμο.
«Είναι τουλάχιστον προκλητικό, ο αρμόδιος υφυπουργός να δεσμεύεται με τέτοιες κατηγορηματικές δηλώσεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα, να διαψεύδεται τόσο κραυγαλέα και να παραμένει στη θέση του» καταλήγει ο κ. Μιχελάκης.