Τι θα κάνει ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας από την ώρα που θα έρθει στην Αθήνα


Περιμένει το... σινιάλο 

Φορτωμένο θα είναι το πρόγραμμα του Σουλτάν Αλ Σαούντ από τη στιγμή που θα καταφτάσει στην Αθήνα,
όπως αναφέρει ο αθλητικός Τύπος της Πέμπτης. Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας θα έρθει προκειμένου να διαλύσει κάθε αμφιβολία για την οικονομική επιφάνεια του, αλλά και με σκοπό να αλλάξει ο νόμος που τον εμποδίζει να επενδύσει στον Παναθηναϊκό.

Η εφημερίδα Sportday υποστηρίζει ότι ο Σουλτάν "θα έρθει στην Ελλάδα με λίαρ τζετ και θα παρουσιάσει εγγυητική 20 ή ακόμη και 70 εκατ. ευρώ (όσα χρήματα δηλαδή δεσμεύεται να βάλει άμεσα ή μέχρι το καλοκαίρι) για να απομακρύνει κάθε αμφιβολία που μπορεί να έχει ο «Τζίγκερ», ο Τύπος ή ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Τον Σουλτάν Αλ Σαούντ θα συνοδεύουν νομικοί και οικονομικοί σύμβουλοι, καθώς κι ένα συγγενικό του πρόσωπο που επίσης είναι πρίγκιπας".

Από την πλευρά της, η εφημερίδα Derby ισχυρίζεται ότι ο Πρίγκιπας θα προγραμματίσει συναντήσεις με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, ώστε να ζητήσει την αλλαγή του νόμου για τους μετόχους των ΠΑΕ. Ο Σουλτάν δεν επιθυμεί να καταφύγει σε νομικά παράθυρα και απαιτεί να ισχύσει η κοινοτική νομοθεσία. Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει ότι ήδη έχουν γίνει ανεπίσημες επαφές εντός της Κυβέρνησης για το θέμα.