Προβληματισμένος ο Τζίγκερ...περιμένει τον πρίγκιπα

Περιμένοντας τον πρίγκηπα

Στο… περίμενε είναι οι εξελίξεις για τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν προχώρησε στην ΑΜΚ λόγω της μη απάντησης του Γιάννη Βαρδινογιάννη για το θέμα της ΓΗΠΕΛ, ο Τζίγκερ θα περιμένει λίγες μέρες ακόμη για το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα Αλ Σαούντ από τον Τσάκα, ενώ στο Δ.Σ. της Πέμπτης, το συμβούλιο θα εξουσιοδοτήσει τον Δημήτρη Γόντικα να έρθει σε επαφή με την τον Γιώργο Γεωργίου της Arboris Capital, για να του δώσει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Ουσιαστικά, η μόνη άμεση εξέλιξη θα είναι η παράδοση των στοιχείων στην μεσάζουσα εταιρεία. Η οποία, ύστερα, θα αναλάβει να βρει αγοραστή για το σύνολο των μετοχών του Παναθηναϊκού. Εξάλλου, η «Arboris Capital» συνεργάζεται με… «Τοπ οικογένειες» όπως ισχυρίστηκε και ο κ. Γεωργίου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και για να έγινε η προσέγγιση, «Κάτι θα έχουν στο μυαλό τους».

Ακόμη κι έτσι όμως, άμεση εξέλιξη, αυτό δεν λέγεται. Αφού αποκλείεται η κολοσσιαία εταιρεία να βρει υποψήφιο επενδυτή αμέσως. Καταρχάς, θα πρέπει να γίνει μελέτη και ανάλυση των οικονομικών δεδομένων και στη συνέχεια, να γίνει η προσέγγιση σε όποιον ενδιαφέρεται να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό και διατηρεί σχέσεις ή οικονομικούς δεσμούς με την εταιρεία που θα χειρίζεται το θέμα. Με το διάστημα που θα χρειαστεί να… ενοχλήσει οποιονδήποτε επενδυτή η Arboris Capital, πολύ δύσκολα να είναι λιγότερο από μία εβδομάδα.

Μέχρι τότε όμως, θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα του πρίγκιπα Αλ Σαούντ. Διότι, σύμφωνα με δικά του λεγόμενα πάντα, ο Βλάσης Τσάκας την Πέμπτη θα πάει στην Τζέντα, όπου, είτε θα φέρει μαζί του το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα, είτε τον ίδιο τον Άραβα στην Ελλάδα. Αυτό, δρομολογείται μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Μέχρι τότε που είναι διατεθειμένος και ο Τζίγκερ να περιμένει τον Τσάκα. Άρα, μέχρι την Τετάρτη, αυτό το θέμα θα τελειώσει ορίστικα. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Και αν τελειώσει θετικά, ο Αλ Σαούντ θα έχει το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ προλαβαίνοντας την Arboris Capital. Ειδάλλως, η εταιρεία θα μείνει χωρίς αντίπαλο για να βρει υποψήφιο επενδυτή στον Παναθηναϊκό.

sportfm.gr