Κρήτη - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας στα Χανιά για παρεξήγηση των παιδιών τους

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός περιστατικού που διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στα Τσικαλαριά

Συγκεκριμένα 43χρονος Xανιώτης έπεσε νεκρός όταν τον πυροβόλησε 53χρονος για περιστατικό που αφορούσε τους γιούς των δύο ανδρών.

Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα πήγε στο σπίτι του 53χρονου για να ζητήσει εξηγήσεις για διαφορές που είχε ο γιός του με τον γιό του 53χρονου. Μετά από έντονη λογομαχία ο 53χρονος έβγαλε όπλο πυροβολώντας στον αέρα.

Από τραγική ειρωνεία όμως η σφαίρα καρφώθηκε στο λαιμό του 18χρονου γιού του που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Βλέποντας ο πατέρας να τραυματίζει άθελά του το ίδιο του το παιδί στρέφει το όπλο στον 43χρονο όπου και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ΙΧ στο νοσοκομείο Χανίων σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο δράστης παραδώθηκε στο αστυνομικό τμήμα Σούδας λίγο αργότερα.

Μετά το αιματηρό περιστατικό περίπου 30 συγχωριανοί του θύματος έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αστυνομική δύναμη που βρίσκεται εκεί.

Μάλιστα υπήρξαν και έντονα περιστατικά διαπληκτισμών με τους αστυνομικούς χωρίς ευτυχώς η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

Αυτή τη στιγμή τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει αλλά η ατμόσφαιρα παραμένει αρκετά ηλεκτρισμένη

flashnews.gr