Πειμένοντας τα λεφτά του πρίγκιπα

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ 1-3
Την τραπεζική εγγυητική των 20 εκατομμυρίων ευρώ που είχε καταθέσει μέσω της πρότασής του ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ, θα περιμένει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ώστε να προχωρήσει η υπόθεση μόλις ολοκληρωθεί και η σύνταξη του «MoU».



Κι αυτό, γιατί ο Τζίγκερ έδωσε ήδη το ok στους δικηγόρους του για να προχωρήσουν το θέμα, αφού κι αυτοί με την σειρά τους είχαν ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο της ομάδας πως το γνήσιο της υπογραφής είναι έγκυρο αφού φέρει τις σφραγίδες του υπουργείου εξωτερικών.

Από την πλευρά του Σαουδάραβα τώρα, υπάρχει αισιοδοξία, κάτι που το δείχνει και η έλευση ενός στενού συνεργάτη του πρίγκιπα στην χώρα μας, ο οποίος ήρθε για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της άφιξης του εκατομμυριούχου πρίγκιπα.

Το μόνο που ζητάει η πλευρά του Αλ Σαούντ, είναι να επισπευστούν οι διαδικασίες των νομικών, αφού ο πρίγκιπας θα έρθει στη χώρα μας μόνο εάν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει ήδη προκράτηση αεροπορικού εισιτηρίου μέσω Κάιρο για την Παρασκευή όπως επίσης ότι έχουν κλειστεί σουίτες σε ξενοδοχείο των νότιων προαστίων στο όνομα του πρίγκιπα.

Από εκεί και πέρα, τα 20 εκατομμύρια ευρώ που έχει… τάξει ο Σαουδάραβας πως θα είναι η αρχή της οικονομικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού, θα γίνουν μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, με μετοχές που θα κοστίζουν 2,3€ έκαστη. Αν και για να εγκριθεί κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί να γίνει Γενική Συνέλευση χωρίς φυσικά αυτό να αποτελεί πρόβλημα εάν είναι να μπούνε λεφτά στα ταμεία του συλλόγου.

Δ.Σ. για την Arboris Capital

Τις συγκεκριμένες εξελίξεις θέλουν να προλάβουν οι άνθρωποι της Arboris Capital, οι οποίοι περιμένουν το «ok» από τον Δημήτρη Γόντικα ο οποίος μαζεύει με την σειρά του «ok», από τους μετόχους της ομάδας. Ήδη, οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος έχουν δώσει το «πράσινο φως» στον πρόεδρο του «τριφυλλιού» να προχωρήσει το θέμα. Το ίδιο αναμένεται να κάνει μέσα στην ημέρα και ο Νικόλας Πατέρας.

Από αύριο, ο Δημήτρης Γόντικας θα επικοινωνήσει και με τους Πολέμη, Δάβαρη για να πάρει την εισήγηση τους ώστε να «τρέξει» το θέμα. Οι μοναδικοί μέτοχοι που αντιδρούν εξάλλου για την Arboris Capital, είναι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι. Για τον λόγο αυτό θα προγραμματιστεί Δ.Σ. την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη, όπου και θα συζητηθεί εκτενέστερα το θέμα. Όλα αυτά βέβαια, εάν δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Άραβα πρίγκιπα.

Κοσμοσυρροή στο ΟΑΚΑ

Όλες αυτές οι εξελίξεις στα διοικητικά, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος παίζοντας συνάμα και καλό ποδόσφαιρο αλλά και πως οι φίλοι της ομάδας έχουν να δουν το «τριφύλλι» ένα μήνα να αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ, οδηγούν στο συμπέρασμα πως το Σάββατο στις 19:30 θα υπάρχει αρκετός κόσμος στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου. Τα εισιτήρια του παιχνιδιού κυκλοφορούν την Πέμπτη και θα κοστίζουν από 10 έως 35€.
sportfm.gr