Πειραιάς - ''Κανένας ιδιώτης και κανένας στρατιώτης δεν θα έρθει στην πόλη για τα σκουπίδια''

Άλλο ένα παράδειγμα πολιτικής υπευθυνότητας έδωσε  στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος

Αφού κάλεσε την κυβέρνηση “να συνέλθει”, δήλωσε ότι “στον Πειραιά, δεν θα πατήσουν το πόδι τους τα συμφέροντα. Δεν θα πατήσει το πόδι του ούτε ιδιώτης, ούτε στρατιώτης για να κάνει τον υπάλληλο των ιδιωτών… και εμείς στον Πειραιά, δεν αστειευόμαστε”
Να υπενθυμίσουμε ότι η τωρινή κατάσταση στου
ς δήμους, ήταν η …καθημερινότητα στον Πειραιά, που κάποιοι την εξέθρεφαν για να βρουν αφορμή και να βάλουν τους ιδιώτες στην καθαριότητα από την πίσω πόρτα. Ο Μιχαλολιάκος κατάφερε να κάνει τον Πειραιά την...
καθαρότερη πόλη της Ελλάδας μέσα σε μόλις 60 ημέρες. Χωρίς ιδιώτες, χωρίς νταβατζήδες, χωρίς συμφέροντα. Μόνο με την κινητοποίηση του υπάρχοντος ανθρωπίνου δυναμικού.
Ο Μιχαλολιάκος αγκάλιασε τους εργάτες ως συνεργάτες και όχι ως “βαρίδια σε ισολογισμούς”. Γι’ αυτό και οι δημοτικοί υπάλληλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αποδεικνύοντας ότι ο Έλληνας όταν εμπιστεύεται τον ηγέτη, έχει φιλότιμο και δεν χρειάζεται προστάτες. Ούτε όμως εκφοβίζεται.
Η δήλωση του δημάρχου υπερθεματίστηκε από όλες τις παρατάξεις.Δεν είναι απλά συμμαχία δημοτικής αρχής με τους εργαζομένους. Είναι συμμ
αχία ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου και των συνεργατών”, ήταν η επόμενη δήλωση.