Νίκος Μουρατίδης - «Οι πολιτικοί αυτοί είναι ακατάλληλοι για τη χώρα, πρέπει να πάνε σπίτια τους»

Χωρίς δισταγμούς και με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, ο Νίκος Μουρατίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» και τα είπε «έξω απ’ τα δόντια»
σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, το τηλεοπτικό τοπίο αλλά και το «λουκέτο» που μπήκε στον σταθμό της ΕΡΤ.


«Οι πολιτικοί αυτοί είναι ακατάλληλοι για τη χώρα, πρέπει να πάνε σπίτια τους» τόνισε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος δε δίστασε να «τα βάλει» με το κράτος και να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του για το «κλείσιμο» της ΕΡΤ: «Έκλεισε η ΕΡΤ; Δόξα τω Θεώ!» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτοί φτιάξανε το τέρας κράτος. Προσλαμβάνανε, προσλαμβάνανε και τώρα πάνε να τα κλείσουν όλα. Όλοι κάποια στιγμή έχουμε μπει στη ΝΕΤ  και βλέπουμε έξι ανθρώπους με ένα καφέ και ένα τσιγάρο. Τι κάνουν όλοι αυτοί; Εγώ πολλές φορές πάω να πάρω κάτι από το μουσείο και βλέπω εννέα άτομα να κάθονται. Από αυτούς με εξυπηρετεί ο ένας!»

Φέτος απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς δε θα συνεχιστεί το X-factor. «Δεν έχω δει καθόλου τηλεόραση. Αυτά τα σόου (X- factor) έχουνε πάρα πολλά πράγματα, θέλουν χρήματα. Αν δεν υπάρχει διαφήμιση- χορηγία σε τρώει η “μαρμάγκα” σχολίασε.

Ο Νίκος Μουρατίδης ρωτήθηκε επίσης,  αν θα τον ενδιέφερε η συμμετοχή του, ως κριτής, στο “Dancing on ice”: «Ξέρω εγώ από χορό; Από καλλιτεχνικό πατινάζ;» αναρωτήθηκε δίνοντας αρνητική απάντηση. «Η Έλενα (Παπαρίζου), σε πληροφορώ, λόγω του ότι μεγάλωσε στη Σουηδία, ξέρει πάρα πολύ καλά. Έχει κάνει η ίδια και εκεί είναι στην κουλτούρα τους το καλλιτεχνικό πατινάζ. Το βλέπουνε».

yupi.gr