Άνω κάτω στον Ολυμπιακό με το χειρουργείο Γέστε...που δεν υπήρχε λόγος να γίνει

Σύμφωνα με το υλικό του Ισπανού γιατρού το οποίο έφτασε στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώθηκε πως δεν υπήρχε λόγος ώστε να κάνει επέμβαση ο Φραν Γέστε, οπότε κακώς χειρουργήθηκε


Ο Μίγκελ Σάντσες είναι ο γιατρός ο οποίος χειρούργησε τον Φραν Γέστε στην Ισπανία. Ο συγκεκριμένος γιατρός έστειλε το πολυπόθητο υλικό από την επέμβαση, όπως φωτογραφίες και γραπτή ανάλυση, ώστε ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.


Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των ερυθρολεύκων, μάλιστα, περίμενε το συγκεκριμένο υλικό εδώ και αρκετές μέρες, έχοντας γίνει ήδη θέμα το γεγονός πως ο Φραν Γέστε πήγε και χειρουργήθηκε στην πατρίδα του, τόσο δίχως να έχει ενημερώσει κάποιον από την ομάδα, όσο και το σημαντικότερο, πως δεν είχε πάρει έγκριση.

Ο Χρήστος Θέος, ρίχνοντας μία ματιά στην αρθροσκόπηση του ποδοσφαιριστή, απλά, επιβεβαιώθηκε για τις αρχικές του εκτιμήσεις, δηλαδή πως δεν υπήρχε λόγος να πέσει νυστέρι στην υπόθεση, καθώς ο παίκτης θα μπορούσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του με συντηρητική αγωγή και αποθεραπείες.

Ο Ισπανός γιατρός, πάντως, Μίγκελ Σάντσες, ήταν τυπικός στις εξηγήσεις του, αναφέροντας πως στον Φραν Γέστε έγινε μία έγχυση πλάσματος, δηλαδή μία διαγνωστική αρθροσκόπηση. Πράγμα, το οποίο από το ερυθρόλευκο ιατρικό τιμ μεταφράστηκε ότι... "δεν του βρήκαμε κάτι σοβαρό το οποίο θα έπρεπε να οδηγήσει τον παίκτη στο χειρουργείο", κάτι το οποίο ζήτησε να γίνει ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος επέμενε πως θα έπρεπε να κάνει επέμβαση, με αποτέλεσμα να έχει να μείνει για ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.