Σκληρή γλώσσα από την Γερμανική εφημερίδα Bild για τους μισθούς των Ελλήνων βουλευτών

Στις αποδοχές των Ελλήνων Βουλευτών εστιάζει χρησιμοποιώντας σκληρή «γλώσσα» η γερμανική εφημερίδα, Bild,
σε επικριτικό άρθρο που παραθέτει στην ηλεκτρονική έκδοσή της, στο οποίο επίσης αναφέρει τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.
«Η εικόνα της Ελλάδας κάνει την Ευρώπη να αμφιβάλλει, ότι οι έλληνες θέλουν τις μεταρρυθμίσεις», αναφέρει η η εφημερίδα σχετικά με τα επεισόδια και σχολιάζει ότι «οι έλληνες δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Θα έπρεπε αντί να είναι πάντα “υπ’ατμόν” για νέες απεργίες και διαδηλώσεις, να καταργήσουν τα προνόμια των πολιτικών τους».
Η εφημερίδα χαρακτηρίζει επίσης «γελοίες» τις μέχρι τώρα μεταρρυθμίσεις, καθώς «οι αποδοχές των Βουλευτών για τις Επιτροπές μειώθηκαν από 250 ευρώ στα 150».
Ιδιαίτερη μνεία γίνεται επίσης στο όνομα του Θεόδωρου Πάγκαλου, του οποίου οι αποδοχές δημοσιοποιούνται ανοιχτά από την εφημερίδα.
«Ο Αντιπρόεδρος, Θόδωρος Πάγκαλος, υποστήριξε δημοσίως ότι δεν μπορεί να πληρώσει τον από την κυβέρνηση προσφάτως επιβληθέντα φόρο των ακινήτων. Και αυτό παρόλο που ο κ. Πάγκαλος μέσω κληρονομιών έχει στη διάθεση του 640.000 ευρώ ετησίως και κατέχει περισσότερα από 50 ακίνητα», αναφέρει η εφημερίδα.
Τέλος η Bild παραθέτει με ακρίβεια τα προνόμια των ελλήνων πολιτικών σε έναν πίνακα δίνοντας έτσι μεγαλύτερη έμφαση