Κως - Επιχειρηματίας κατηγορούμενος για αποπλάνηση 9χρονης!


Βραχάτι Κορινθίας Συνελήφθη,vrachati korinthias synelifthi 

Ο 65χρονος επιχειρηματίας είχε επιχειρήσει να κάνει το ίδιο και με ένα 12χρονο κορίτσι
Κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 10 έτη, θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, 65χρονος επιχειρηματίας από την Κω.

Ο 61χρονος συνελήφθη στις 9 Αυγούστου 2006 από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού μετά από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού ηλικίας τότε 9 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία το κοριτσάκι βάδιζε σε δρόμο της πόλης. Περνώντας έξω από το κατάστημα του 61χρονου, αυτός άρχισε να κουβεντιάζει μαζί της και κάποια στιγμή την παρέσυρε στο εσωτερικό του καταστήματός του. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, εκεί το θώπευσε αλλά δεν πρόλαβε να προχωρήσει περισσότερο, αφού η μικρή κατάφερε να του ξεφύγει και να ενημερώσει τους δικούς της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 65χρονος στις 22.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας επιχείρησε το ίδιο και με 12χρονο τότε κορίτσι στην οποία μάλιστα φέρεται να προσέφερε και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ προκειμένου να τη πείσει να εισέλθει στο κατάστημά του.

Μετά την απολογία του ο 65χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τη καταβολή εγγύησης 1.500 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης οποιασδήποτε επικοινωνίας και συναναστροφής με τις ανήλικες. 

newsit.gr