Ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία...από την πρεσβεία της Αυστραλίας στην Aθήνα στις 8 και 9 Oκτωβρίου

Όλο και περισσότεροι Έλληνες έχουν αρχίσει να ψάχνουν για εργασία στο εξωτερικό.
Μία από τις πολλές χώρες προορισμού είναι και η Αυστραλία. Παρά τη γεωγραφική απόσταση, λόγω της άμεσης εργασιακής αποκατάστασης που προσφέρει, η χώρα έχει μπει «στο στόχαστρο» των Ελλήνων που σκέφτονται να μεταναστεύσουν λόγω της κρίσης.
Για τον λόγο αυτό, η πρεσβεία της Αυστραλίας διοργανώνει στην Aθήνα στις 8 και 9 Oκτωβρίου, στοχευμένες εκδηλώσεις για την πληρέστερη ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται να μεταναστεύσουν μέσω του προγράμματος εξειδικευμένης επαγγελματικής μετανάστευσης.
Εύρεση δουλειάς μέσω Ιντερνετ
Αν ψάχνετε για δουλειά στην Αυστραλία, οι δύο μεγαλύτερες ιστοσελίδες για αγγελίες εργασίας στην Αυστραλία, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προσφερόμενα επαγγέλματα αλλά και για τις αμοιβές τους, είναι οι.
Που θα μάθετε τις απαραίτητες διαδικασίες
Η κυβέρνηση της Αυστραλίας παρέχει πολύ οργανωμένα, πληροφορίες για τους μελλοντικούς κατοίκους και εργαζόμενους. Κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε πληροφορίες εγκατάστασης για μετανάστες στην Αυστραλία στα Ελληνικά.
Επίσης χρήσιμο είναι το βιβλιάριο Beginning a Life in Australia (Ξεκινώντας μια Ζωή στην Αυστραλία) το οποίο περιέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες για υποψήφιους μετανάστες.
Χρήσιμες ιστοσελίδες για να μπείτε στο κλίμα της Αυστραλίας
Το iefimerida.gr συγκέντρωσε μια λίστα με χρήσιμες ιστοσελίδες που περιλαμβάνουν πληροφορίες για την απόκτηση βίζας, τα επαγγέλματα τα οποία είναι δημοφιλή στην Αυστραλία, προκειμένου να σχηματίσετε μια πληρέστερη εικόνα πριν κάνετε το μεγάλο βήμα:
Στοιχεία επικοινωνίας με την πρεσβεία της Αυστραλίας στην Ελλάδα:
Πρεσβεία της Αυστραλίας
Τσόχα 24 & Σούτσου 37, 15121 Αθήνα
Τηλ.: 2108704000, 2108704000
Φαξ: 2108704125
E-mail: ae.athens@dfat.gov.au
Ιστοσελίδα: http://www.ausemb.gr