Κομοτημή - Στα χέρια της αστυνομίας 2 από τους 15 εισβολής σε μπαρ της περιοχής

Plateia.jpg (54501 bytes)
Αναγνωρίστηκαν δυο από τους δράστες της πρωτοφανούς ληστείας που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ένα από τα πιο γνωστά μπαρ της Κομοτηνής,
με την ομαδική εισβολή περίπου 15 ατόμων που άρπαξαν χρήματα από το ταμείο και τους πελάτες!

Πρόκειται για δυο Έλληνες ηλικίας 34 και 29 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κλοπή. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ προσπαθούν ακόμη να εξακριβώσουν τα στοιχεία των υπολοίπων συνεργών τους.

Η ασυνήθιστα μεγάλη σπείρα ληστών είχε εισβάλει στο μπαρ γύρω στις 5.30΄τα ξημερώματα. Οι δράστες άρχισαν να γρονθοκοπούν τον 40χρονο ιδιοκτήτη και τον 42χρονο υπάλληλό του προκαλώντας τους σωματικές βλάβες, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ταυτόχρονα, οι εισβολείς κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, από ποτήρια και διακόσμηση μέχρι τραπέζια και καρέκλες, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στο μαγαζί. Στη συνέχεια, άρπαξαν τις εισπράξεις της ημέρας από την ταμειακή μηχανή και την τσάντα 31χρονης αλλοδαπής υπαλλήλου που περιείχε χρηματικό ποσό και τρία κινητά τηλέφωνα και τράπηκαν σε φυγή.