ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1 σε ένα κακό ντέρμπι

Skepasti
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ στο ματς του ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Μιραλάς (23') και Λεονάρντο (43') οι σκόρερ μιας αναμέτρησης, η οποία δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας

 Πολλά νεύρα, πολλές κάρτες, κίτρινες και κόκκινες, λίγες αξιοπρόσεκτες φάσεις και δύο πανέμορφα γκολ επιφύλασσε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό η αναμέτρηση ΑΕΚ- Ολυμπιακός, για την 6η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.


Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε άτολμος επιθετικά αφού δεν προσπάθησε να "σκοτώσει" τον αντίπαλό του, ενώ από ένα σημείο του αγώνα και μετά φάνηκε σαν να έχει βολευτεί με την ιδέα του να φύγει από το Ολυμπιακό Στάδιο με το βαθμό της ισοπαλίας. Σίγουρα, θα μπορούσε να παίξει πολύ πιο πιεστικά αλλά αναλώθηκε σε ένα ανούσιο παιχνίδι κέντρου χωρίς οι επιθετικογενείς παίκτες του να φανούν ιδιαίτερα και με την ομάδα να δημιουργεί φάσεις με το σταγονόμετρο. Αξιοσημείωτη είναι η φάση του τραυματισμού του Έιντουρ Γκούντιονσεν, ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να δεχθεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήσει την ΑΕΚ με δέκα παίκτες από νωρίς.